Select Page

Política de Privacitat

LA TEVA PRIVACITAT

A https://www.certificatsmedics.com/ ens prenem molt seriosament la teva privacitat i adoptem totes les mesures de seguretat que ens són possibles per protegir-la. A continuació volem explicar-te què fem amb les dades que ens arriben des de la web, partint de que tot el que ens envies és confidencial. No la compartim amb tercers, excepte en els casos contemplats per la llei.

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES?

Certificats mèdics GIMSA, amb domicili Av. Josep Fontcuberta, 104, 08140 Caldes de Montbui.

A QUI LI AFECTA AIXÒ?

A usuaris de la web o clients que a partir d’aquesta web es posin en contacte amb GIMSA per mitjans no digitals (si ens truques, si ens escrius una carta), o mitjans digitals (formulari web, mail o xarxes socials). A aquests efectes, són usuaris i clients les persones que faciliten les seves dades al sol·licitar informació o algun servei o les que utilitzen els mitjans digitals sense necessitat d’estar registrats.

QUINES SÓN LES FINALITATS DEL TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ?

Bàsicament, que puguis navegar per la web i, si és el cas, gestionar els serveis que ens sol·licitis. Ocasionalment els farem servir per millorar els serveis, per exemple fent estadístiques o analitzant els resultats de navegació web, però seran les dades que s’hagin emmagatzemat de forma anònima en el sistema d’analítica de la web.

QUINA ÉS LA NOSTRA LEGITIMACIÓ PER FER TOT AIXÒ AMB LA INFORMACIÓ QUE ENS FACILITES?

La base legal és el teu consentiment al facilitar-nos aquestes dades, i la nostra legitimació és el poder treballar o col·laborar amb tu.

QUINES DADES TRACTARÉ?

La informació que tenim són los dades que ens facilites directament (pot ser el teu correu electrònic, nom, cognoms, telèfon…) o la informació que aconseguim automàticament quan navegues per la web, però és informació que està anonimizada així que tampoc descobrirem gran cosa. Saber quant temps estàs per la web, quines seccions t’agraden al navegar.. però sempre de forma que no s’identifiqui la teva IP, ni el teu usuari, ni tan sols el teu sistema operatiu.

Si la nostra relació passa de “potencial client” a “client”, et donarem mes informació, però de moment, per navegar per la web ja és suficient.